Zoelen

Arrangementen

Bruiloft of bedrijfsuitje? Dat vier je natuurlijk op Beldert Beach! Voor iedere gelegenheid hebben we wel een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld. Kijk snel verder!

Beach Event

Tijd voor je jaarlijkse bedrijfsuitje! Maar waar kun je dat nou het best vieren? Op Beldert Beach natuurlijk! Het Beach Event is precies wat je zoekt: lekker ontspannen (én sportief) genieten van het mooiste strand van de Betuwe, en na afloop van een spannend beachvolleybaltoernooi onbeperkt smullen van een BBQ-buffet en een biertje of een wijntje. Het perfecte dagje weg!

Vraag onderaan een offerte aan
beach8

Officiële trouwlocatie

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Bij ons kun je die droom waarmaken! Geniet van de prachtige ambiance op Beldert Beach, de zwoele zomerwind en het zand tussen je tenen… terwijl je elkaar het ja-woord geeft! En heb je speciale wensen? Dan denken we graag met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Lees meer
trouwen14

Beach BBQ Lounge Party

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: onze hippe beachclub is een geweldige plek. Heerlijke hapjes, lekkere loungemuziek en een ontspannen ambiance… dit is relaxen op hoog niveau!

Om écht optimaal te genieten van de sfeer hebben we de Beach BBQ Lounge Party bedacht: een avond lang onbeperkt genieten van BBQ, diverse beachgames, bier, fris en wijn. Tickets kosten €65 per persoon. Ideaal als bedrijfsuitje of een vriendinnendag!

Lees meer
louge party
391

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.