Zoelen

Arrangementen

Bruiloft? Kinderfeestje? Bedrijfsuitje? Dat vier je natuurlijk op Beldert Beach! Voor iedere gelegenheid hebben we wel een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld. Kijk snel verder!

Wipeout Kids

Vol trots presenteren wij het eerste Wipeout Kids speelpark van Nederland!! Beldert Beach is namelijk geselecteerd door Endemol als dé exclusieve aanbieder van Wipeout in Nederland (klik hier voor het officiële parcours voor volwassenen) … maar dan speciaal voor kinderen! Een prachtig parcours met achttien uitdagende en spectaculaire ObstaclesEn hun ouders? Die kunnen ondertussen lekker chillen in de beachclub.

Meer info WipeOut Kids
wipeout kids

Kinderfeestje

Je kinderfeestje op Beldert Beach is veel méér dan alleen een feestje op het strand! We bezorgen jou en je vriendjes écht een topdag.

Je mag gebruikmaken van alle Obstacles van Wipeout Kids! Je krijgt een speluitleg en een prijsuitreiking aan het einde van de dag. En heb je trek gekregen van al die leuke activiteiten? Dan is het tijd voor je Crash, Splash & Smack Meal!

Je kunt je tickets online bestellen; je krijgt ze vervolgens zo snel mogelijk thuisgestuurd. En wees gerust: bij slecht weer mag je je feestje gewoon kosteloos verplaatsen!

Lees meer
kinderfeest

Groepen & Schoolreisjes

Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar op Beldert Beach zijn ze onvergetelijk! Een heerlijk dagje strand waarbij je ook nog eens alle Obstacles van Wipeout Kids kunt uitproberen. Jump over de Sweepers, trotseer de Big Red Balls en roetsj over de Slippery Slide… Vet gaaf! En werken de weergoden niet mee? Dan mag je je uitje gewoon naar een andere dag verplaatsen.

Wipeout Kids is leuk voor kinderen tot en met 12 jaar (groep 8).

Lees meer
schoolreisje

Beach Event

Tijd voor je jaarlijkse bedrijfsuitje! Maar waar kun je dat nou het best vieren? Op Beldert Beach natuurlijk! Het Beach Event is precies wat je zoekt: lekker ontspannen (én sportief) genieten van het mooiste strand van de Betuwe, en na afloop van een spannend beachvolleybaltoernooi onbeperkt smullen van een BBQ-buffet en een biertje of een wijntje. Het perfecte dagje weg!

Meer info
beach8

Officiële trouwlocatie

Heb je altijd al gedroomd van een bruiloft op het strand? Bij ons kun je die droom waarmaken! Geniet van de prachtige ambiance op Beldert Beach, de zwoele zomerwind en het zand tussen je tenen… terwijl je elkaar het ja-woord geeft! En heb je speciale wensen? Dan denken we graag met jullie mee. Samen zorgen we voor een onvergetelijke dag!

Lees meer
trouwen14

Beach BBQ Lounge Party

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: onze hippe beachclub is een geweldige plek. Heerlijke hapjes, lekkere loungemuziek en een ontspannen ambiance… dit is relaxen op hoog niveau!

Om écht optimaal te genieten van de sfeer hebben we de Beach BBQ Lounge Party bedacht: een avond lang onbeperkt genieten van BBQ, diverse beachgames, bier, fris en wijn. Tickets kosten €65 per persoon. Ideaal als bedrijfsuitje of een vriendinnendag!

Lees meer
louge party
391

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.