Zoelen

Media

Beldert Beach wordt beroemd! We konden onze prachtige strandlocatie niet lang geheim houden… en dat wilden we natuurlijk ook helemaal niet! We geven je graag een overzicht van alle media-aandacht voor Beldert Beach.

Toerisme Award 2016

Wát een moment: uit handen van de Burense burgemeester Jan de Boer kregen we op vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016! De award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap dat zorgt voor promotionele versterking van de regio. Een geweldige prijs, waar we maar wát trots op zijn.

Naast deze bijzondere prijs verdienden we eerder ook al de MVO-Award en de titel Ondernemer van het Jaar!

Toerisme award uitreiking

KIDSWEEK: testen Wipeout Kids!

De avontuurlijke meedenklezers van Kidsweek kwamen op 14 mei bij ons op bezoek. Zomaar? Nee hoor! Ze kwamen alle Obstacles van Wipeout Kids uitproberen! Zelfs de redacteuren deden mee… In dit filmpje kun je zien hoe ze het ervan afbrachten!

The Cinemates: Blob lancering!

The Cinemates zijn twee jonge gozers die ons land veroveren met hun grappige en indrukwekkende vlogs vol extreme special effects! Samen met een aantal andere Nederlandse YouTube-kanjers gingen ze de Wipeout-uitdaging aan in ‘The Summer Games’. Check hier de eerste aflevering

371

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.