Zoelen
10 1
Gemiddelde beoordeling
Beldert Beach
Klantscore:

Gemiddeld berekent uit 66 beoordelingen.

Meest recente beoordelingen
Plaats een review
  • Beldert Beach
    12-08-2017
    1010
    Supermooi strand met veel activiteitenHet strand is heel netjes en gezellig. Er is heel veel te doen
  • Beldert Beach
    03-08-2017
    1010
    wo 2 aug naar Beldert Beach geweest. Nadat onze zoon een kinderfeestje gehad had, wilde hij hier met ons een keer heen. Onze 4 kids (leeftijd 13,12,10 en 9 jr) hebben genoten, en wij ook. Het was niet druk omdat de zon niet echt door kwam. Maar dat mocht de pret niet drukken. Het was niet koud en het water was heerlijk. Mijn zus met man en kids kwamen ook nog even langs. We komen hier zeker terug !leuke activiteiten, fijne ligstoelen te huur, alles dichtbij, veilig voor de kids doordat er steeds personeel op ze let.
  • Beldert Beach
    31-07-2017
    1010
    .Het kinderfeestje van onze jongste zoon hebben we gevierd bij Beldert Beach. Gekozen voor het feestpakket inclusief persoonlijke begeleider. Dat is toch wel een aanrader hoor! Wij hebben heerlijk gezeten in de beach club terwijl de jongens samen met een hele enthousiaste jonge man het parcours hebben afgelegd. Daarna het feestje afgesloten met lekkere frietjes en op het einde kreeg iedereen nog een cadeautje. Wat hebben ze (en wij ook ;-) ) genoten!
  • Beldert Beach
    15-07-2017
    1010
    Kinderfeestje van Remco en Ivo was super tof. We waren met 17 kids (gr 7/8) en 4 ouders. Favoriet waren de Killer Surf Glijbaan (50 km/u) en de grote wip-wap op het water. Vriendelijk en enthousiast personeel en veilige begeleiding (o.a. op waterscooter). Gelukkig was het niet zo druk en konden we goed overzicht houden over de kinderen die alle kanten op gingen. Na een korte regenbui kwam de zon gelukkig en werd het iets warmer. We konden chillen bij de sfeervolle Beach Club. Tot sluitingstijd volop genoten van alles. We komen zeker nog eens terug. Het was het uurtje rijden zeker waard.Het had iets warmer mogen zijn, maar daar kunnen jullie niets aan doen.
  • Beldert Beach
    27-06-2017
    210
    Helaas niet de mogenlijkheide gekregen jullie te bezoeken want zonder reservering gaat dat dus blijkbaar niet!! Al weken kijken we uit naar het feestje van mijn zoon maar helaas moet je bij jullie dus al maanden van te voren reserveren!!!
  • Beldert Beach
    20-06-2017
    half110
    SlechtWeinig opruimen, veel poep van dieren of vogels
  • Beldert Beach
    14-06-2017
    1010
    Fijn strand zonder in de file naar Scheveningen te moeten staan!
  • Beldert Beach
    14-06-2017
    1010
    Leuk dagje weg met de kidsVeel te doen voor de kinderen met voldoende personeel als toezicht
  • Beldert Beach
    31-05-2017
    910
    Leuk voor het hele gezin
  • Beldert Beach
    31-05-2017
    1010
    Fijne beachclub om biertje te drinken met vriendenLekker bier
  • Beldert Beach
    31-05-2017
    1010
    Top!Sfeer en personeel
  • Beldert Beach
    31-05-2017
    1010
    Mooie locatie.Super locatie in het midden van Nederland. Hoeven we niet in de file te staan naar de kust.
  • Beldert Beach
    11-05-2017
    210
    Vandaag daar geweest als buschauffeur met 112 kinderen. Wilde zelf even het park in om alleen om iets te eten te kopen en zou dan eerst toegangskaart van 7,50 euro moeten aanschaffen. Wat een aanfluiting.Probeer klantvriendelijk te zijn en mee te denken. Iemand die 112 KLANTEN komt brengen kun je best wel even 15 minuten op het park laten om wat eten te kopen.
  • Beldert Beach
    08-05-2017
    1010
    .Het weer was helaas niet zo mooi als vooraf voorspeld was, toch hebben de jongens zich erg vermaakt.
  • Beldert Beach
    08-05-2017
    1010
    .Tijdens de vakantie met de kinderen van de buurtvereniging een middagje plezier gehad op Beldert Beach. Heerlijk!.Terwijl de kinderen lekker aan klimmen en klauteren waren, hebben wij dankzij de toezichthouders op het strand onbezorgd een broodje kunnen eten in de beachclub.
  • Beldert Beach
    08-05-2017
    1010
    .Nadat we getipt werden door kennissen over Beldert Beach er toch eens naar toe gereden. Het hele gezin heeft zo genoten dat we aan het einde van de dag bij de kassa gelijk een gezinspakket hebben aangeschaft. Tot snel dus!.Behulpzaam en vriendelijk personeel dat altijd vrolijk is :)
  • Beldert Beach
    08-05-2017
    1010
    .Mijn kinderen hebben een super leuke tijd gehad en heerlijk gegeten bij de Kiosk.
  • Beldert Beach
    08-05-2017
    1010
    .De kinderen konden er geen genoeg van krijgen, ze vonden het 'super cool'..Mooi schoon strand dat netjes wordt bijgehouden.
  • Beldert Beach
    06-05-2017
    810
    Geweldig
  • Beldert Beach
    06-05-2017
    810
    Goed
  • Beldert Beach
    06-05-2017
    1010
    LeukBbq
  • Beldert Beach
    06-05-2017
    1010
    SuperMeer begeleiding tijdens introductie tuk tuk
  • Beldert Beach
    21-04-2017
    1010
    Met het kinderfeestje van mijn zoontje zijn we naar de beldert geweest en nu willen alle kinderen met hun kinderfeestje hiernaartoe !
  • Beldert Beach
    21-04-2017
    1010
    Dankzij de goede service en de leuke activiteiten is onze zoon favoriet geworden in de klas. Niemand die zijn kinderfeestje kan overtreffen!Er lag toen we aankwamen wat vogelpoep over het terrein heen. Dit werd meteen opgeruimd toen de kinderen aan de activiteiten wilden gaan beginnen.
  • Beldert Beach
    21-04-2017
    1010
    Een schoon natuurlijk plekje waar je van je rust kan genieten terwijl je kinderen de tijd van hun leven ziet hebben!
  • Beldert Beach
    21-04-2017
    1010
    De kleinkinderen vonden het heel erg leuk en er was voor ons lekkere koffie bij de beachclub.
  • Beldert Beach
    21-04-2017
    1010
    Een uitje met het hele gezin dat smaakt naar meer
  • Beldert Beach
    16-04-2017
    1010
    Desondanks dat het koud was kon ik lekker opwarmen in de beachclub!De zon bestellen!
  • Beldert Beach
    12-04-2017
    1010
    De kinderen hebben genoten van een top georganiseerd kinderfeestje. Leuk ontvangst, heerlijk gespeeld en daarna lekker gegeten!
  • Beldert Beach
    12-04-2017
    1010
    Ideale plek om heerlijk te relaxen, zowel voor jong als oud(er)!Lekkere hapjes en drankjes, mooi schone locatie
  • Beldert Beach
    12-04-2017
    1010
    Top locatie met veel mogelijkheden!
  • Beldert Beach
    01-10-2016
    810
    Ideale locatie voor een kinderfeestje!Goede veiligheid en ruim voldoende vertier voor het hele gezin.
  • Beldert Beach
    01-10-2016
    810
    Ideale locatie voor een kinderfeestje!Goede veiligheid en ruim voldoende vertier voor het hele gezin.
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    Prachtig strand met de hele dag plezier.Veel te doen en prachtig strand! Water is erg schoon en helder.
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    Mooie locatie en vrolijk personeel. Leuke glijbaanPrachtige locatie. Glijbaan is echt gaaf
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    Relaxed
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    Geweldig mooie plek! Leuk voor de kinderen!Heel mooi en leuk voor kinderen. Goed oplettend en behulpzaam personeel!
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    GezelligAvonden open zou leuk zijn!
  • Beldert Beach
    30-09-2016
    1010
    Prachtige locatie!Veel activiteiten zowel op het strand als in het water! Voor ieder wat wils dus! Fijn dat er veel toezicht rondom het gehele strand was!
  • Beldert Beach
    29-09-2016
    1010
    Heerlijk genieten, je komt er niks te kort!Een jaarlijks strandfeest een idee?
  • Beldert Beach
    29-09-2016
    1010
    Prachtige locatie met mooie aankleding!Zomerse aankleding, mooie locatie
  • Beldert Beach
    29-09-2016
    1010
    Top dag!!!
  • Beldert Beach
    29-09-2016
    1010
    Lekker relaxenn!Na een hele zware dag. Konden wij met lekkere drankjes en hapjes heerlijk genieten en relaxen op beldert beach!
  • Beldert Beach
    18-09-2016
    1010
    geweldige dag gehad op beldert beach! lekker op de strandbedden gelegen en eten en drinken in de fancy beachclub was lekker en snel klaar! Zeker een aanrader om op een warme dag heen te gaan
  • Beldert Beach
    17-09-2016
    1010
    Prachtig schoon en veilig!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Schoon water!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Uitzonnig Goed!!Naast alle gave activiteiten is er ook een super chille beachclub met een heerlijke (lunch) kaart én er staat altijd lekkere muziek aan!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Uitzonnig Goed!Naast alle leuke activiteiten een heerlijke (lunch) kaart in een super gave beachclub waar altijd lekkere muziek aan staat!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Na een heftige workout op de wipeout-baan waren we wel toe aan wat relaxen... De superhoge glijbaan veranderde ons opeens in een kind.. Het strand heeft een super beachclub waar je ineens het gevoel krijgt dat je op Ibiza loopt. Daar doet Zoelen nog wel wat voor onder... ;)Super locatie, ook de activiteiten op het water zijn top!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Relaxen met het hele gezin!Meer activiteiten!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Rust
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Heerlijk, zeker voor de kids
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Super relaxed dagje gehad!Geen
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    810
    ZomersgenietenPersoneel let goed op wat er gebeurd op het strand, zijn enthousiast en spontaan. Met warm weer druk maar overzichtelijk en gezellig. Fijne lounge plek, met aangepaste muziek qua tijden heerlijk! Mogelijkheid tot bbq maakt het nog helemaal perfect. Ook de activiteiten zijn leuk voor de kinderen!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Rustgevend
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Ontspannen!Zijn er niet!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    Hele mooie locatie waar alles perfect voor U klaar staat!
  • Beldert Beach
    14-09-2016
    1010
    HeerlijkEnorm vriendelijk personeel en heerlijk eten. Voor iedereen wat te doen van Wipeout kids tot de killersurf
  • Beldert Beach
    25-08-2016
    610
    Tegenvaller!!Noem het maar zeuren, maar heb deze niet kunnen ontdekken!!
  • Beldert Beach
    17-07-2016
    810
    8 meiden van 9 en 10 jaar hebben een onvergetelijke dag gehad, in één woord geweldig !Attracties schoon maken voor de mensen komen. Dus bladeren takken en zand eraf. Helaas ook veel ganzen poep op het gras, misschien kijken of je hier iets aan kunt doen.
  • Beldert Beach
    17-07-2016
    1010
    App uitleg kan beter en jammer voor de kinderen dat er niet een echte BLOB voor hun is. Dat wat er wel is heeft ze een geweldige dag bezorgd ! pinnen op het park zou prettiger zijn als steeds kaarten op te laden.prijzen in het horeca gedeelte liggen erg hoog. de killer surf glijbaan eerder de overkapping laten beginnen, bij kids schoten de benen los van elkaar en daarom onnodig veel blauwe plekken opgelopen bij de overkapping omdat de benen voor de overkapping over de rand heen vlogen. (dit weerhield ze er niet van om nog een keer te gaan overigens !)
  • Beldert Beach
    03-07-2016
    1010
    We hadden het getroffen met het weer, droog, niet te koud, niet te heet, dus helemaal niet druk. Kinderen vooraf de obstakels op de site laten zien, het enthousiasme groeide in de auto onderweg naar Zoelen. Obstakels bijna allemaal gedaan, we hadden tijd te kort. De app vonden we erg onduidelijk, deze dus na het 1e obstakel al niet meer gebruikt. Personeel bij aankomst al erg enthousiast. Duidelijke uitleg en leuk cadeautje voor de jarige bij vertrek. Het eten stond op de afgesproken tijd klaar en was goed. Topfeestje voor onze dochter van 11!De app vonden we erg onduidelijk in gebruik. Er ging erg veel tijd zitten bij het eerste obstakel al om uit te pluizen hoe we de scores bij moesten houden. Hierdoor de app niet gebruikt.
  • Beldert Beach
    27-06-2016
    1010
    Super leuk kinderfeestje gehad bij Beldert Beach. Voor de kinderen van de kinderfeestjes werd er speciaal, ondanks de drukte, achter in de Beach Club een plaatsje vrij gemaakt om te schuilen voor de buien. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.Ruimte achter in de Beach Club was ideaal, voor het kinderfeestje, bij (in de ochtend) slechter weer. Spullen nu droog en toch ruimte om even droog, warm en wind vrij te kunnen eten. Het is jammer dat die mogelijkheid er niet standaard kan zijn bij wat minder weer.
  • Beldert Beach
    25-06-2016
    1010
    Geweldig voor kinderfeestje!
  • Beldert Beach
    24-05-2016
    1010
    Geweldig, Wij zijn op Beldert beach getrouwd!!Als er op de hele dag een verbeterpunt moet zijn was het de muziekinstallarie/microfoon. Verder echt helemaal niks aan te merken!!!
  • Beldert Beach
    05-08-2015
    1010
    Fantastisch speelpark met strand inclusief trendy beachclub!Alles top voor elkaar en een perfecte prijs/kwaliteit verhouding! Veel te doen, veel te zien en super vriendelijk personeel!
419