BELANGRIJK: Regels en maatregelen Coronavirus (COVID-19). Lees hier verder. 
BELANGRIJK: Regels en maatregelen Coronavirus (COVID-19). Lees hier verder. 
Zoelen

Beldert Beach in 2020

Bij Beldert Beach zijn er dit jaar een aantal veranderingen doorgevoerd waar wij je graag op willen attenderen.

Flexibele openingstijden
Check voor je geplande bezoek altijd de website. Hier worden voor de komende 7 dagen de openingstijden van het strand en onze horecagelegenheden weergegeven. Ons uitgangspunt is open in mei t/m september vanaf 20 graden en zon, maar dit is niet leidend. Check dus altijd de website.

Pinnen
Pinnen is sinds dit seizoen overal mogelijk (dus ook bij onze horecapunten!) en heeft tevens onze voorkeur. De betaalkaarten voor cash blijven bestaan, maar zijn niet meer verplicht (opladen kan ALLEEN bij binnenkomst aan de kassa). 

Stoppen met jaarkaarten
Door de flexibele openingstijden kunnen we geen onbeperkte toegang meer beloven. Om deze reden zijn we gestopt met het aanbieden van jaarkaarten.

Geen Wipeout Kids meer, maar de Killersurf en Familieglijbaan blijven!
Wegens veroudering hebben we afscheid moeten nemen van ons Wipeout Kids concept. Gelukkig is onze populaire, superhoge glijbaan de Killersurf er nog wel! Net als de familieglijbaan, de klimrots en de speelplaats met de waterpomp.

Entreeprijs verlaagd
Doordat Wipeout Kids geen onderdeel meer is van ons aanbod, hebben we ons entreetarief verlaagd naar €5. Koop je je kaartje online dan krijg je 10% korting en kost een dagkaart slechts €4,50! Met het e-ticket kun je (ook via je smartphone) direct naar binnen.

Ligbedden huren
Niet veranderd maar wel handig om nog eens te vermelden: ​​​​​we verhuren grote loungebedden voor €15 voor een hele dag. Daarnaast zijn er ligstoelen voor €5 per dag. De bedden/stoelen zijn niet vooraf te reserveren.

Horeca
De Kiosk en onze Beach Club zijn niet standaard (de hele dag) geopend. Kijk bij de openingstijden op de website of deze faciliteiten ook geopend zijn en binnen welke tijden.

7404

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.