BELANGRIJK: Regels en maatregelen Coronavirus (COVID-19). Lees hier verder. 
BELANGRIJK: Regels en maatregelen Coronavirus (COVID-19). Lees hier verder. 
Zoelen

Activiteiten

Heerlijk zonnen, zwemmen of spelen in het zand kan natuurlijk altijd als we open zijn.
Maar ... je mag ook gebruik maken van een aantal standaard activiteiten op Beldert Beach!
Naast de standaard activiteiten bieden wij ook nog andere opties.
Bekijk ze allemaal hieronder.

.

Beldert Beach

Op Beldert Beach bieden wij standaard een aantal activiteiten aan. Geniet niet alleen van het strand en het water, maar onderneem ook een activiteit! Benieuwd wat je kan doen?

Bekijk de activiteiten
family4

Wipeout SUMMER DEAL

NIEUW: Speciaal in de vakantieperiode (15 juli - 31 augustus 2020) bieden wij op doordeweekse dagen 10% korting op Total Wipeout + gegarandeerd toegang tot Beldert Beach!

Tijdens Summer Deal is het combineren van groepjes <10 personen mogelijk en hoef je dus niet voor min. 10 personen te betalen! Let op: Wipeout is vanaf 16 jaar!

Boek van tevoren online of vraag op de dag zelf of er nog last minute plekken beschikbaar zijn.

Boek Wipeout
SD.jpg

TukTuk & more

Maak een rit door de Betuwe met een 7 persoons E-TukTuk of een ander leuk voertuig. Ontdek dit prachtige natuurgebied, dat bekend staat om zijn vele riviertjes, weilanden, bossen, pittoreske dorpjes en natuurlijk… zijn gezellige terrassen! Voor maar €275,- per E-Tuk ben je al 2 uur ondeweg.

Meer info
tuktuk

Meer activiteiten?

Wil je iets anders doen? Op Holland Evenementen Groep kan je nog veel meer activiteiten vinden. We bieden activiteitenprogramma's aan bij mooi én bij minder mooi weer, indoor én outdoor, de mogelijkheden zijn ein-de-loos! Benieuwd wat voor een spektakel je te wachten staat?

Bekijk het aanbod
Rensa_Zip_7
7417

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.