Zoelen
header locatie
Holland Evenementen Groep

Beldert Beach is het kloppende hart van de Holland Evenementen Groep. Onze menukaart houdt namelijk allesbehalve op bij ons strand! Ben je op zoek naar dé ideale plek voor je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of vriendinnendag? Stop dan maar met zoeken, want wij bieden je de állermooiste evenementenlocatie van Nederland! Alles op één locatie, centraal gelegen, indoor en outdoor, in de zomer én in de winter: altijd goed, altijd WoooooW

Bekijk onze locatie met de Google Tour.

Locatie
Strandweg 1, 4011 LZ Zoelen
Contactformulier
bb4
Beachclub Crew2
Beeahcclub 2
Beach Club
Beach Lounge Party Overzicht2
Beeahcclub 4
Beeahcclub 1

The Beach Club

Midden in Gelderland ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl! Geniet van hapjes, wijnen, cocktails, Flammkuchen, verse broodjes, BBQ, etc. Neem plaats op ons terras of plof neer op een van de loungebedden. The Beach Club leent zich perfect voor een dag relaxen!

Meer informatie
Bekijk ook de andere labels van de Holland Evenementen Groep:
Route

STRANDWEG 1, 4011 LZ  ZOELEN
(voorheen zoelensestraatje 3, 4011 LT  ZOELEN)

Beldert Beach is bijzonder goed bereikbaar. Slechts 5 minuten van de A15 bij Tiel en met Amsterdam, Rotterdam, Apeldoorn en Eindhoven op slechts 45 minuten afstand is het de meest centrale locatie in Nederland!

Per auto
Vanaf de A15 neemt u afslag 33 richting Maurik (niet Zoelen volgen). Op de eerste rotonde ga je rechts en gelijk weer rechts. 

Openbaar vervoer
Vanaf Station Tiel neem je de bus 44 richting Wageningen (10 minuten). Je stapt uit bij bushalte Beldert, Zoelen. Je ziet het strand aan je rechterkant. Raadpleeg de actuele vertrektijden via 9292.

Afstand in kilometers
Onze locatie ligt zeer centraal in Nederland.

325

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.