Zoelen

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Wij geven uiteraard graag antwoord op al je vragen, maar check eerst even de meest gestelde vragen hieronder... misschien staat je antwoord er al tussen.

Staat je antwoord er niet tussen? Stuur dan een mail naar info@beldertbeach.nl. Telefonisch zijn we meestal niet goed bereikbaar.

1 Praktische vragen

De entree is €8,- per persoon (+ €0,50 voor een betaalpasje als je die nog niet hebt). Voor groepen vanaf acht personen is het mogelijk om online je tickets te bestellen. Kom je na 16.00 uur? Dan kost een dagkaart maar €5,50. Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Mei t/m augustus:
Dagelijks van 10:00 - 19:00 uur

In april & september alleen geopend op:
Woensdag: 12:00 - 19:00 uur
Weekenden: 10:00 - 19:00 uur
(Bij lekker weer zijn we meerdere dagen geopend.)
Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten!

Oktober t/m maart gesloten

Beldert Beach is leuk voor jong en oud! Kinderen tot en met 12 jaar mogen gebruik maken van de Wipeout kids Obstacles. Verder hebben we relaxe loungebedden, een trendy beachclub, de killersurf en meerdere faciliteiten die het voor iedereen leuk maken.

Beldert Beach
Strandweg 1
4011 LZ  ZOELEN

Oud adres (sommige navigatiesystemen kennen het nieuwe adres nog niet):
Zoelensestraatje 3
4011 LT  ZOELEN

Je parkeert bij ons gratis!

Het is erg belangrijk om je pas mee te nemen, dit is namelijk je toegangsbewijs, je betaalpas en je arrangement is hierop geprogrammeerd! Ben je hem toch vergeten of zelfs kwijt, dan kan je voor €8,50 een nieuwe pas laten aanmaken bij de receptie. De waarde van je pas ben je echter kwijt. Vergeet hem dus niet!

Saldo wat nog op je pasje staat blijft twee jaar geldig en kan je dus bij een volgend bezoek gewoon weer gebruiken (ook in het volgende seizoen). Je kan het bedrag besteden aan entree maar ook aan hapjes en drankjes op ons terrein. En, je kan het ook besteden bij een van onze andere bedrijven zoals TukTuk, Escape Room, Wipeout, etc!! Leuk voor een dagje uit! Toch je saldo retour? saldo.hollandeg.nl

Het is niet mogelijk om Beldert Beach te verlaten en later terug te keren met hetzelfde pasje. Het toegangsbedrag wordt dan automatisch weer van je pasje afgeschreven. Ook voor jaarkaarthouders geldt dat je niet tussentijds het park kan verlaten: er kan maar één keer per dag gratis toegang worden verleend.

Zodra de kinderen het water in gaan moeten ze in het bezit zijn van een zwemdiploma. Als ze niet in het bezit zijn, moeten ze voor de drijflijnen blijven onder begeleiding van een begeleider met zwemdiploma.

De waterkwaliteit is bij ons al jaren op rij goed! Kijk voor de actuele informatie op: www.zwemwater.nl

Vanaf 16 jaar kan ook het volwassenenparcours ondernomen worden. Dit gaat via de officiële Wipeout site: www.wipeout.nl! Let op: je moet dit minimaal 3 dagen van te voren boeken.

Nee alles is outdoor, maar dat maakt het ook bij minder mooi weer juist extra spectaculair! Water, modder en uitglijders zijn vaste ingrediënten van Wipeout en bezorgen extra pret!

Ja, we hebben een beachclub waar je terecht kan voor lekkere broodjes, tafelsnacks, heerlijke (alcoholische) drankjes en BBQ pakketjes. Daarnaast hebben we een kiosk voor de snelle trek. Beide zijn geopend afhankelijk van weer en drukte. Mocht je toch iets willen en het is dicht, dan kun je altijd terecht bij ons personeel. Wij helpen je graag! 

Om van de Killer Surf af te mogen moet je minimaal 8 jaar en minimaal 1.30m zijn.

De grote loungebedden kosten €15,00 voor een hele dag. De witte ligbedden kosten €5,00 per dag. De bedden zijn niet te reserveren. Bij de ligbedden zijn geen parsollen beschikbaar.

Wij zorgen dat er altijd voldoende toezichthouders met de juiste kwalificaties op het terrein aanwezig zijn. Zo lopen er EHBO'ers, reddend zwemmers en begeleiders rond. Echter ben je zelf verantwoordelijk voor je kinderen en eigen veiligheid. 

Ja, we hebben een EHBO unit en er is altijd minimaal 1 EHBO'er aanwezig. 

Nee, er zijn helaas geen kluisjes aanwezig op Beldert Beach/Wipeout Kids. Laat kostbare bezittingen thuis of neem ze mee op eigen risico.

We hebben enkel 3 buitendouches. Verder hebben we toiletgebouwtjes waar omgekleed kan worden. 

Nee, honden zijn helaas niet welkom op ons terrein (uitzondering van blinde begeleiden honden).

Ja, dat is zeker mogelijk. Alleen in de beachclub mag je geen eigen versnaperingen nuttigen.

Door werkzaamheden op het strand en bij de kassa is het niet altijd mogelijk de telefoon aan te nemen. Daarom verzoeken wij om je vraag via het contactformulier toe te sturen. We streven er dan na om gelijk en uiterlijk binnen 1 dag te reageren!

2 Betaalsysteem

Je kan je kaart hier online opwaarderen of bij de kassa van Beldert Beach. Wij adviseren het echter om online te doen zodat je meteen langs de rij naar binnen kan. 

Voor gezinnen hebben we een gezinspakket. Je krijgt 4 jaarkaarten voor de prijs van 3 (€110). Je hebt hiermee meteen de hoogste korting! Elke jaarkaart geeft het hele seizoen 1 x per dag gratis toegang. Je kan het gezinspakket hier online bestellen. LET OP: De jaarkaart/het gezinspakket is alleen online te bestellen!

Voor de regelmatige bezoekers hebben we een jaarkaart. Je betaalt eenmalig €37,50 euro en hiermee krijg je het hele seizoen 1 x per dag gratis toegang tot ons terrein. Je kan je jaarkaart hier online bestellen. LET OP: De jaarkaart/het gezinspakket is alleen online te bestellen!

Als je een jaarkaart of gezinspakket koopt, krijg je van ons een machtigingsformulier zodat wij de kaart jaarlijks kunnen machtigen en daarom dus verlengen. Je hebt er dus geen omkijken meer naar.
De machtiging is verplicht omdat wij hiermee meteen de kaart aan jou koppelen. Wil je de machtiging stopzetten, stuur dan een mail naar info@beldertbeach.nl met daarin uw gegevens en kaartnummer(s). 

3 Kinderfeestje/schoolreisje

Een kinderfeestje kost bij ons €15,50 per persoon (ouders betalen ook). De obstacles duren ongeveer 2/3 uur maar je bent de hele dag welkom. In dit pakket zit: een leuk cadeautje voor de jarige, wat gadgets en het Crash, Splash & Smack Meal. Je kan het feestje hier online reserveren. 

Je kan ook zelfstandig een feestje organiseren, dan betaal je het gewone entreetarief.

Ouders en begeleiders betalen hetzelfde entreetarief als de kids, €8,-. 

Een kinderfeestje bij Wipeout kids is super leuk voor kinderen van ongeveer 5/6 tot en met 12 jaar. 

We bieden geen 1 op 1 begeleiding. Wel lopen er voldoende toezichthouders op het strand die de kids kunnen helpen en zal er een aanspreekpunt zijn die de kinderen ook ontvangt en leuk afsluit. Ouders/verzorgers zijn verder zelf verantwoordelijk voor de kinderen. Wil je wel begeleiding, dan kan je dat online bij je reservering bijboeken. 

Je kunt hier online het feestje reserveren (minimaal 1 week van te voren). Wij zorgen dan dat alles klaar wordt gezet.

Wij adviseren zwem- en speelkleding. Ze kunnen namelijk nat worden maar dat hoeft niet. Verder is het handig als ze een handdoek en een schoon setje kleding meenemen.

Ook met minder mooi weer kan er ge-Wipeout worden! Het is dan extra spectaculair met modder en water! Maar … je mag ook zonder kosten verplaatsen naar een andere dag. Geef dat dan wel even door via My Account.

Op ons terrein is een beachclub en een kiosk waar je lekkere hapjes en drankjes kan halen. Voor kinderfeestjes hebben we een speciale aanbieding, namelijk het Happy Birthday Meal voor €7,50 per persoon. Dit is een pannenkoek, drankje en ijsje! Je kunt deze meal direct bestellen bij je reservering!

Je kunt het kinderfeestje of je kaarten hier online reserveren en direct betalen. Je kan je tickets en kaarten ook bij de entree van Beldert Beach betalen met zowel pin als cash. Op het terrein werken wij met een cashless systeem. Je krijgt van ons een pasje waar je een saldo naar keuze op kan zetten. Hiermee kan je op alle horecapunten op ons terrein betalen. 

295

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.