Zoelen

Waarom Beldert Beach

Beldert Beach biedt je het állermooiste strand, ook nog eens midden in het land. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag, kinderfeestje of een lekker dagje uit: bij ons is het altijd goed, altijd WoooooW!

 

-

Openingstijden & Tickets

Mei t/m augustus: dagelijks van 10:00 - 19:00 uur.
(In april & september alleen geopend op: Woensdag: 12:00 - 19:00 uur. Weekend: 10:00 - 19:00 uur.)

De entree is €8,- per persoon (+ €0,50 voor een betaalpasje als je die nog niet hebt). Voor groepen vanaf acht personen is het mogelijk om online tickets te bestellen. 
Kom je na 16.00 uur? Dan kost een dagkaart maar €5,50.
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Bestel je kaarten online
vacature bb

Blauwe vlag 2019!

Ook dit jaar is bewezen dat wij over schoon, veilig en goedgekeurd water beschikken. Wij hadden natuurlijk niet anders verwacht en zijn hier supertrots op!

blauwe vlag.jpg

Kiosk

Snelle of gewoon lekkere trek? Regelen we natuurlijk! In onze kiosk zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Of wat dacht je van een lekker ijsje? Ook als onze kiosk niet geopend is, helpen onze crewleden je graag met je bestelling.

Bekijk de menukaart
friet zonder rand

The Beach Club

Midden in Gelderland ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl! Geniet van hapjes, wijnen, cocktails, Flammkuchen, verse broodjes, BBQ, etc. Neem plaats op ons terras of plof neer op een van de loungebedden. The Beach Club leent zich perfect voor een dag relaxen!

bb4

Kinderfeestje

Je kinderfeestje op Beldert Beach is veel méér dan alleen een feestje op het strand! We bezorgen jou en je vriendjes écht een topdag.

Je mag gebruikmaken van alle Obstacles van Wipeout Kids! Je krijgt een speluitleg en een prijsuitreiking aan het einde van de dag. En heb je trek gekregen van al die leuke activiteiten? Dan is het tijd voor je Crash, Splash & Smack Meal!

Je kunt je tickets online bestellen; je krijgt ze vervolgens zo snel mogelijk thuisgestuurd. En wees gerust: bij slecht weer mag je je feestje gewoon kosteloos verplaatsen!

Lees meer
kinderfeest

Groepen & Schoolreisjes

Schoolreisjes zijn natuurlijk altijd leuk, maar op Beldert Beach zijn ze onvergetelijk! Een heerlijk dagje strand waarbij je ook nog eens alle Obstacles van Wipeout Kids kunt uitproberen. Jump over de Sweepers, trotseer de Big Red Balls en roetsj over de Slippery Slide… Vet gaaf! En werken de weergoden niet mee? Dan mag je je uitje gewoon naar een andere dag verplaatsen.

Wipeout Kids is leuk voor kinderen tot en met 12 jaar (groep 8).

Lees meer
schoolreisje

Beach BBQ Lounge Party

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: onze hippe beachclub is een geweldige plek. Heerlijke hapjes, lekkere loungemuziek en een ontspannen ambiance… dit is relaxen op hoog niveau!

Om écht optimaal te genieten van de sfeer hebben we de Beach BBQ Lounge Party bedacht: een avond lang onbeperkt genieten van BBQ, diverse beachgames, bier, fris en wijn. Tickets kosten €65 per persoon. Ideaal als bedrijfsuitje of een vriendinnendag!

Lees meer
louge party

Toerisme Award 2016

Wát een moment: uit handen van de Burense burgemeester Jan de Boer kregen we op vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016! De award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap dat zorgt voor promotionele versterking van de regio. Een geweldige prijs, waar we maar wát trots op zijn.

Naast deze bijzondere prijs verdienden we eerder ook al de MVO-Award en de titel Ondernemer van het Jaar!

Toerisme award uitreiking
309

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.