Zoelen

Waarom Beldert Beach

Beldert Beach biedt je het állermooiste strand, ook nog eens midden in het land. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag, kinderfeestje of een lekker dagje uit: bij ons is het altijd goed, altijd WoooooW!

 

-

The place to beach

Met veel plezier ontvangen we je op het mooiste strand van de Betuwe: Beldert Beach! Ons oogverblindende strand biedt volop activiteiten, faciliteiten en vermaak voor jong en oud.

Wat dacht je bijvoorbeeld van de verschillende waterpark elementen, diverse springkussens en een twintig meter hoge uitkijktoren? Of de waanzinnige Killer Surf? Om nog maar te zwijgen over onze heerlijke ligweide met luxe bedden, de trendy beachclub en het complete Wipeout Kids-parcours met negentien geweldige Obstacles… This is the place to be(ach)!

bb1
TA2018NL

CERTIFICAAT VAN UITMUNTENDHEID...

WoooooW! Wat zijn we trots! Nog niet zo lang geleden reikte Tripadvisor ons namelijk het Certificaat van Uitmuntendheid uit. 

Een geweldige prijs, want het certificaat wordt alleen uitgereikt aan (horeca)bedrijven die constant lof en hoge waarderingen ontvangen. Daarbij wordt er streng rekening gehouden met de kwaliteit, kwantiteit en actualiteit van de beoordelingen van bezoekers in de afgelopen 12 maanden. Een waanzinnig compliment dus!

Schrijf ook een beoordeling

Openingstijden & Tickets

Mei tot en met augustus: dagelijks van 10:00 - 19:00 uur.
(In april, september en oktober op woensdag en vrijdag:
van 12:00 - 19:00 uur. Weekend: van 10:00 - 19:00 uur.)

De entree is €8,- per persoon (+ €0,50 voor een betaalpasje als je die nog niet hebt). Voor groepen vanaf acht personen is het mogelijk om online je tickets te bestellen. 
Kom je na 16.00 uur? Dan kost een dagkaart maar €5,50.
Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Bestel je kaarten online
vacature bb

Jaarkaart/Gezinspakket

Ga je regelmatig naar Beldert Beach? Met een jaarkaart krijg je een heel seizoen toegang voor €37,50! Verleng je jaarkaart aan het einde van het seizoen en ontvang 10% korting op je volgende jaarkaart. 
N
a 1 jaar: €33,75
Na 2 jaar: €30,-
Na 3 jaar: €27,50

TIP: Laat je jaarkaart(en) van 2018 en eerder doorlopen via automatische incasso en betaal de oude, voordelige prijs!

Voordelig pakket voor gezinnen: 4 jaarkaarten voor de prijs van 3!

Jaarkaart of gezinspakket bestellen

Cashless

Bij Beldert Beach werken we volledig cashless: bij alle horecapunten op ons terrein kun je met een speciale pas betalen. Bestel online je jaar- of betaalpas en vermijd de drukte, je kan namelijk direct door de fastlane en hoeft niet meer in de rij te staan. De pas kan je zowel online als op ons terrein (in de shop of bij The Beach Club) opladen.

Heb je aan het eind van je dag nog geld over? Geen zorgen: het saldo op je pasje is onbeperkt geldig.

Laad je pas online op
Cashless

Horeca

Je kan gezellig bij ons blijven eten!

Geniet van heerlijke hapjes en drankjes bij The Beachclub, haal een snack bij de kiosk of BBQ @ the beach!

Meer info
banner mobile

In de media

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: Beldert Beach is gewoon een fantastische plek om te vertoeven. Het is dan ook niet gek dat ons strand regelmatig in de media verschijnt.

Al diverse televisiepresentatoren, journalisten, bloggers, vloggers en andere BN’ers brachten ons terrein de afgelopen jaren een bezoekje. Ook Kidsweek kwam voorbij om al onze Wipeout Obstacles te testen (klik links op de afbeelding).

Meer WipeOut in de media!

Groepen

Bruiloft? Kinderfeestje? Bedrijfsuitje? Dat vier je natuurlijk op Beldert Beach! Voor iedere gelegenheid hebben we wel een aantrekkelijk arrangement voor je samengesteld.

Kijk snel verder!
Beach Club feestende mensen
WOK bouwproces

Coming Soon!

Deze zomer komen er maar liefst 2 nieuwe wateractiviteiten bij:

• The Low Sweeper
• Hoop Run.


Hoe gaaf is dat!
Bezoek regelmatig de website en blijf op de hoogte.

309

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.