Zoelen

Waarom Beldert Beach

Beldert Beach biedt je het állermooiste strand, ook nog eens midden in het land. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familiedag, kinderfeestje of een lekker dagje uit: bij ons is het altijd goed, altijd WoooooW!

 

-

Openingstijden & Tickets

Mei t/m augustus:
Openingstijden worden per week weergegeven op de homepagina.

September t/m april gesloten.

De entree is €5,- per persoon. Je kan online je kaart(en) bestellen. 
De code op de kaart kan je scannen bij onze toegangspoortjes.

Kinderen tot 3 jaar mogen gratis naar binnen!

Bestel je kaarten online
vacature bb

Blauwe vlag 2019!

Ook dit jaar is bewezen dat wij over schoon, veilig en goedgekeurd water beschikken. Wij hadden natuurlijk niet anders verwacht en zijn hier supertrots op!

blauwe vlag.jpg

Kiosk

Snelle of gewoon lekkere trek? Regelen we natuurlijk! In onze kiosk zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Of wat dacht je van een lekker ijsje? Ook als onze kiosk niet geopend is, helpen onze crewleden je graag met je bestelling.

friet zonder rand

The Beach Club

Midden in Gelderland ligt deze super hotspot: 100% hip, trendy en volledig in bohemian-stijl! Neem plaats op ons terras of plof neer op een van de loungebedden. Geniet van heerlijk eten en drinken. The Beach Club leent zich perfect voor een dag relaxen!

bb4

Beach BBQ Lounge Party

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: onze hippe beachclub is een geweldige plek. Heerlijke hapjes, lekkere loungemuziek en een ontspannen ambiance… dit is relaxen op hoog niveau!

Om écht optimaal te genieten van de sfeer hebben we de Beach BBQ Lounge Party bedacht: een avond lang onbeperkt genieten van BBQ, diverse beachgames, bier, fris en wijn. Tickets kosten €65 per persoon. Ideaal als bedrijfsuitje of een vriendinnendag!

Lees meer
louge party

Toerisme Award 2016

Wát een moment: uit handen van de Burense burgemeester Jan de Boer kregen we op vrijdag 18 maart de Toerisme Award Rivierenland 2016! De award is een waarderingsprijs voor innovatief ondernemerschap dat zorgt voor promotionele versterking van de regio. Een geweldige prijs, waar we maar wát trots op zijn.

Naast deze bijzondere prijs verdienden we eerder ook al de MVO-Award en de titel Ondernemer van het Jaar!

Toerisme award uitreiking
309

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.