Zoelen
broodje mobile

Beachclub

In onze trendy beachclub waan je je even in het Spaanse Ibiza. Of toch op z’n minst in het zonnige Bloemendaal. Plof neer op één van die heerlijke loungebedden (€15 per dag) en geniet van de heerlijkste hapjes en lekkerste drankjes! Fruitige wijnen, frisse cocktails of heerlijke smeltende Flammkuchen: het staat allemaal voor je klaar. Dit is zonder enige twijfel hét hipste plekje van ons strand…

Bekijk de menukaart
Beachclub overzicht

BBQ @Thebeach

We nodigen je met liefde uit om lekker bij ons te blijven BBQ'en. Geheel in stijl presenteren we je: BBQ @ the Beach! Te boeken voor dagrecreanten, maar ook als groep met een all-in arrangement! Heeeeerlijk!

Boek BBQ @Thebeach
BBQ

BBQ Donut

Een wel hele unieke manier om te dineren! Via de lange steiger naast onze prachtige beachclub stap je aan boord van dit ronde vaartuig. De BBQ is al op temperatuur en de drankjes zijn gekoeld… Enjoy!!

Reserveer een BBQ Donut
bbq donut

Kiosk

Snelle of gewoon lekkere trek? Regelen we natuurlijk! In onze kiosk zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Of wat dacht je van een lekker ijsje? Ook als onze kiosk niet geopend is, helpen onze crewleden je graag met je bestelling.

Tip! Wanneer je je feestje op Beldert Beach viert en het feestpakket bestelt, krijg je er een smakelijk Crash, Smack & Smack Meal bij! Friet, een snack, saus, een drankje, een cadeautje en een ijsje!

Boek een feestpakket
friet zonder rand
323