Zoelen

Horeca

Kijk bij de openingstijden wanneer en of de horecagelegenheden open zijn.

Kiosk

Snelle of gewoon lekkere trek? Regelen we natuurlijk! In onze kiosk zijn de lekkerste frietjes en snacks te krijgen. Of wat dacht je van een lekker ijsje? Kies een plek op ons terras en geniet!

friet zonder rand

Beachclub

In onze trendy beachclub waan je je even in het Spaanse Ibiza. Of toch op z’n minst in het zonnige Bloemendaal. Plof neer op een heerlijke loungebank en geniet van de heerlijkste hapjes en lekkerste drankjes! Bekijk hier alvast de lunchkaart. Dit is zonder enige twijfel hét hipste plekje van ons strand…

Beachclub overzicht

Restaurant het Baken

All-in eten én drinken bij restaurant Het Baken. Hier kun je terecht van vrijdag t/m zondag voor een vaste prijs van €34,50, kinderen (van 4 t/m 11 jaar) €17,50. Onbeperkt genieten van een all-in foodfestival, er zit voor iedereen wat bij: sappige hamburgers van de barbecue, goedgevulde taco’s, een heerlijke poké bowl, lekkere snacks en niet te vergeten; de desserts! 

Het Baken is vrij, za, zo geopend van 17:00 tot 22:00! Op hetzelfde terrein als Beldert Beach, dus: na het zonnen op het strand, zit je zo lekker te eten in het restaurant!

Openingsactie: Op vertoon van je dagkaart bij het restaurant, ontvang je €5,- korting op dezelfde dag!

Seizoenkaarthouders: Altijd 10% korting op het All-in Foodfestival!

Meer info
hetbaken_0005__DSC0747
323

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.