Zoelen
Wipeout Kids

Zoals je weet zijn wij als bedrijf altijd bezig met nieuwe innovaties en het verbeteren van Holland Evenementen Groep. Met veel blijdschap willen wij aantonen dat er vanaf de zomer van 2020 een nieuw uitje zal bevinden rondom Beldert Beach.

 

Doordat wij beperkte ruimte hebben, betekent dit ook dat wij hiervoor iets anders moeten opofferen. Met veel spijt willen wij hierdoor ook mededelen dat vanaf heden Wipeout Kids niet meer te boeken is. Toch zijn wij erg blij met de komst van ons nieuwste programma, en hopen wij dat dit ook voor jou een toevoeging kan zijn in de zomermaanden. Omdat wij weten dat de Killersurf en de Familieglijbaan erg gewild zijn, hebben wij besloten dat deze blijven.

 

Doordat Beldert Beach hierdoor ook een aantal aanpassingen zal ondergaan, zullen wij stoppen met de jaarkaarten en gezinspakketten. Wij willen je graag bedanken voor het vertrouwen de afgelopen jaren en voor iedere ingeleverde jaarkaart krijg je 1x gratis entree voor komend jaar op Beldert Beach. Ook hebben wij de dagentree gereduceerd naar een prijs van €5,- en zal er toezicht op het strand blijven.

 

Daarnaast zullen de betaalkaarten niet meer te gebruiken zijn bij al onze horecapunten. Hier kun je vanaf heden betalen met een pinpas of creditcard.

 

De openingstijden en dagen van Beldert Beach worden ook aangepast en The Beachclub zal niet altijd open zijn. Wanneer en wat er open is, wordt binnenkort op de website vermeld. Houd de website in de gaten en check altijd voordat je gaat of we open zijn.

beldert 3

Op een rijtje:

• €5,- entree
• Overal pinnen
• Toezicht
• Killer Surf en Family Surf
• Kiosk

7351

Helaas is er op dit moment geen medewerker beschikbaar. Laat je vraag achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.